Kuisvrouw in Brussel 

De Schoonmaak van woningen in Brussel


De schoonmaak van woningen in Brussel is in de loop van de tijd geëvolueerd en uitgegroeid tot een erkend beroep ! Wist u dat dankzij de "Dienstencheques" de kuisvrouwen een professionele statuut hebben dankzij het welke hun arbeidsomstandigheden verbetert zijn.   Het dienstenchequesysteem heeft het tevens mogelijk gemaakt illegaal werk (of zwartwerk) de kop in te drukken. De sector heeft de afgelopen jaren een echte sociale en juridische evolutie doorgemaakt.

 

Al vele jaren streven All Team Services en AB Clean naar het verlenen van huishouddiensten in Brussel, uitgevoerd door opgeleid en bekwaam personeel, en dit uitsluitend door middel van dienstencheques.

 

Ons bedrijf is er trots op menselijke waarden en het welzijn van zijn personeel op het werk te promoten.   Wij beogen hierbij de lange levensduur van ons bedrijf en de volledige tevredenheid van ons personeel alsook van onze klanten.

 

Dankzij de veelzijdigheid van onze medewerkers hebben we de mogelijkheid om u te helpen bij verschillende taken, zoals thuis schoonmaken, winkelen, koken, wassen en strijken.

 

Kuisvrouw aanvragen in Brussel, hoe werkt het?

 

 1. Zich registreren bij Sodexo: dit kan online worden gedaan of door het invullen van een papieren formulier.
 2. Kiezen voor elektronische of papieren dienstencheques.
 3. Het totale bedrag voor de gewenste dienstencheques betalen op de bankrekening die overeenkomt met uw regio.

 

Vlaanderen : BE41. 0017.7246.2610

Brussel : BE28.0017.7246.3620

Wallonië : BE15. 0017.7247.4330

 

Elektronische versie versus papieren versie:

 

 • De elektronische versie is veel sneller dan de papieren versie:

U ontvangt uw elektronische dienstencheques binnen 24 uur na de ontvangst van uw betaling. De papieren versie wordt per post verzonden en de leveringstermijn bedraagt ongeveer 5 werkdagen vanaf de datum van ontvangst van uw betaling.

 

 • Met de elektronische versie hoeft u niet veel te doen:

 

De huishoudhulp is verantwoordelijk voor het coderen van de gepresteerde uren  en U kan deze valideren via de mobiele applicatie 'Dienstencheques by Sodexo' (te verkrijgen via Google Play Store of Apple Store) of via Uw  ‘Beveiligde zone’ op de  website van Uw regio.

 

 • Voor de papieren versie dient U de dienstencheques in te vullen en deze aan uw huishoudster te overhandigen.  Uit ecologische overwegingen  is het beter om te kiezen voor de elektronische versie. Deze vereist uiteraard geen papier en drukwerk  en is vanzelfsprekend de beste optie voor het milieu! 


 

Ondek de talrijke voordelen van de elektronische dienstencheques :

 • U hoeft niet langer dienstencheques in te vullen en te ondertekenen.
 • Er is geen gevaar meer voor verlies of diefstal van de dienstencheques.
 • De dienstencheques zijn beschikbaar vanaf de dag van ontvangst van Uw betaling.
 • U bespaart Uzelf en Uw thuishulp tijdrovende administratieve taken.
 • U draagt bij aan de totstandkoming van een ecologische omgeving.

   

Welke stappen dient U te ondernemen op de beveiligde zone van Sodexo :

 

 • U beschikt over een gebruikersnummer en paswoord : het volstaat in te loggen aan de hand van Uw gebruikersnummer et paswoord op de beveiligde zone van Sodexo - Persoonsgegevens  - onderaan de pagina - De Gegevens Wijzigen – Veranderen van betaalmiddel   -  en “Elektronisch” aan te vinken.

 

 • U heeft geen gebruikersnummer en paswoord meer: het volstaat deze op te vragen via de beveiligde zone van Sodexo.
Via de mobiele app, die U steeds bij de hand heeft wordt het beheren van Uw elektronische dienstencheques nog makkelijker. Deze App staat U toe :

 • Alle prestaties van Uw huishoudhulp te controleren
 • Prestaties te bevestigen of betwisten
 • Het aantal beschikbare dienstencheques op te volgen
 • Het jaarlijks saldo aan dienstencheques waar U nog recht op heeft te consulteren.

 

Wij hopen van harte U overtuigd te hebben over te schakelen naar elektronische dienstencheques teneinde onze gezamenlijke ecologische voetafdruk te verminderen.  Een extra gebaar voor onze planeet !

 

Tevens danken wij U voor de aandacht die U aan dit schrijven heeft willen besteden.

Desgevallend nodigen wij U uit om ons op de hoogte te houden van Uw beslissing via de volgende link https://www.diensten-cheques-brussel.be/dienstenhuis-contact.

 

Waarom kiezen voor All Team Services en AB Clean om hulp te krijgen van een huishoudster?

 

Er is niets leuker dan naar huis gaan en deze schoon terug vinden. Vooral na een lange dag, wanneer onze enige wens is om van onze familie en vrienden te genieten of gewoon tijd voor onszelf te nemen. Alle Team Services en AB Clean hebben hieraan gedacht en bieden u de mogelijkheid om op een éénvoudige en vlotte manier huishoudhulp te organiseren :

 

 • Opleiding: al onze huishoudsters zijn door ons getraind teneinde hoogwaardige dienstverlening aan te bieden.
 • Reactiviteit: onze wachttijd is bijna onbestaande dankzij het grote aantal huishoudhulpen dat wij in dienst hebben.
 • Beheer van afwezigheden: in geval van afwezigheid van uw huishoudhulp kunnen wij gemakkelijk en snel al zijn vervanging regelen. Uw tevredenheid is geen optie, het is onze motivatie.
 • Kwaliteit van het werk: onze huishoudsters worden zorgvuldig geselecteerd en zij  nemen hun werk ter harte en dat merkt men vanaf de eerste schoonmaakbeurt.

 


Doe de test en neem contact op met onze consulenten via de webpagina https://www.diensten-cheques-brussel.be/huishoudhulp-aanvragen

U zal merken dat U snel niet meer zonder een huishoudster kunt.