Ontdek de kwaliteit van onze huishoudhulpdiensten

DIVERSITEIT

Het personeelsbeleid van All Team Services en Abclean heeft aandacht voor diversiteit en gelijke kansen. We selecteren kandidaten op basis van hun kwalificaties en vaardigheden, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, overtuiging, handicap, nationaliteit, enz. De medewerkers van ons administratief team hebben bijvoorbeeld vaak een multiculturele achtergrond en zijn meertalig (FR, NL, EN, ES, PT, RO en PL) .

De waarden waar All Team Services en Abclean belang aan hechten werden opgenomen in het diversiteitsplan, ontwikkeld met de steun van Actiris. Onze bedrijven willen de vaardigheden en de persoonlijkheden van hun werknemers valoriseren en respecteren. We verwelkomen mensen van verscheidene oorsprong en respecteren het principe van nondiscriminatie.

We verbinden ons ertoe objectief en niet bevooroordeeld te zijn tijdens onze aanwervingen, tijdens de opleiding en begeleiding van huishoudhulpen (ondermeer door middel van training).

Waarden

Tevreden klanten en werknemers zijn de basis van ons bedrijf en vormen onze prioriteit. We hebben aandacht voor de noden van onze klanten en wensen een vertrouwensrelatie met hen op te bouwen. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig geselecteerd en regelmatig opgeleid zowel door ons intern team als door externe (goedgekeurde) bedrijven. Dit om een zo hoogwaardig mogelijke service te bieden.

Uw huishoudhulp staat tot uw dienst volgens de afgesproken planning. Indien u dit wenst, zorgt ons administratief team voor vervanging van uw huishoudhulp bij afwezigheid. Onze huishoudhulpen worden persoonlijk en steeds door dezelfde persoon begeleidt. Deze persoon staat hen bij voor het afhandelen van de administratie én biedt hen een luisterend oor wanneer zij vragen hebben.

Onze werknemers worden vergoed volgens de wettelijke barema’s en genieten wettelijke bescherming via een arbeidscontract (verzekering, sociale bescherming, betaald verlof, etc.)

Waarom wij ?

  • De voldoening van onze klanten is onze prioriteit.

  • Ons administratief team verzekert een gepersonaliseerde en professionele service.

  • Wij staan onze klanten te woord in meerdere talen (Fr, Nl, Es, Pt, Pl, Ro, Ara).

  • Ons huishoudhulpen worden met zorg geselecteerd.

  • Onze huishoudhulpen worden continu geschoold doormiddel van verschillende interne en externe professionele opleidingen.

  • Uw huishoudhulp blijft steeds ter Uwer beschikking volgens het vastgestelde uurrooster.

  • Wij streven er naar U naar best vermogen een betrouwbare, bekwame, stabiele en dynamische huishoudhulp aan te bieden die tegemoet komt aan Uw behoeften en U de garantie te verstrekken van een hoogstaand professionalisme in alle omstandigheden.

  • Ons administratief team verzorgt de vervanging van Uw huishoudhulp gedurende haar/zijn afwezigheid indien U dit wenst.